Trojka - "I speilvendthet" slippkonsert // Landmark

Arrangementsinformasjon

Trojka sitt nye album «I speilvendthet» er ute overalt nå! Det er utgitt av Tik og Apollon Records, og feires med et solid plateslipp-kalas på Landmark fredag 17. februar! Kom og nyt Bergens deiligste progpop ♥

HØR PLATEN HER:

Spotify: http://spoti.fi/2d50wfq
iTunes: http://apple.co/2e336UE
Tidal: http://bit.ly/2d67AY1

Platen i sin helhet skal fremføres, samt en del annet snacks, både nytt og gammelt. Vi tar med oss noen fantastiske gjester på scenen, for den ultimate progpop-opplevelse! Og sist, men ikke minst, vil det selvsagt deales rykende fersk (og kanskje signert?!) Trojka-vinyl. Dette blir rett og slett episk!

Tre singler er sluppet fra albumet: «I speilvendthet», «Drømmeløs» og «Litt glede». «Drømmeløs» ble mesterlig remikset av Svein Hermansen, mens førstesingelen kom med bonussporet «Ut i kveld?» hvor Trojka samarbeider med rapperen MC Magnus.
«Ut i kveld?» fikk seg en råfet musikkvideo i desember 2016, signert Mathias Fossdal! Sjekk ut: http://bit.ly/2i4FQCU

Platen ble spilt inn og produsert av Njål Paulsberg (Young Dreams, Advanced Language, Put Your Hands Up For Neo-Tokyo, The Megaphonic Thrift+) i hans studio i Bergen mellom sommeren 2015 og våren 2016, og ble mastret av Jørgen Træen sommeren 2016.


CC: 150,- (ordinær) / 120,- (student).


--------------------------------SUPPORT--------------------------------

Siden denne anledningen er såpass gjev, flotter vi oss med hele TO supportband!

Millions - NO er et Oslo-/Trondheim-/Stord-/Singapore-basert band som spiller skamløse poplåter i aksen mellom groovy disco og fløyelsballader. Bandet består av Andreas Segrov, Dagfinn Ritland, Eivind Skibenes, Axel Tidemann, Åsmund Natås og Svein Hermansen. Både dansegulv og scene vil koke når denne gjengen har svidd av et sett!

Katarina Lunde er fra Bergen og skriver nydelige og fascinerende sanger som balanserer mellom prog, jazz, pop og improvisert musikk. Bandet består av Katarina Lunde, Henrik Nesse, Morten Olsen, Andreas Tangen og Benjamin Mekki Widerøe. Katarinas komposisjoner er noe utenom det vanlige, og når de fremføres av dette meget kompetente ensemblet, er det noe vi anbefaler alle å få med seg!


♥ Trojka ønsker alle hjertelig velkommen til en aften i progpopens tegn! ♥

Restriksjoner

Aldersgrense 20år
For vergeordning send mail til mats@landmarkbergen.no

Ansvarsfraskrivelse

Kjøpte billetter refunderes dessverre ikke.